Services

Flex Print Solutions

Flex Print Solutions bestaat uit drie divisies met elk hun eigen specialisatie. Bij ons kan u steeds terecht voor elke dienst afzonderlijk of voor de realisatie van een totaalproject.

De drie divisies samen staan garant voor een perfecte uitvoering van uw project en dit al dan niet onder uw naam. In samenspraak kunnen we immers white label werken zodat uw eindklant het verschil niet merkt.

Wij richten ons op verschillende markten, zowel richting wederverkopers of resellers, als richting eindklanten.

Meer informatie kan u terugvinden op de volgende pagina’s.

Divisies

Flex Print Productions: Flex Print Productions is onze digitale drukkerij UV print, gespecialiseerd in het produceren van prints op allerlei materialen zoals banners, textieldoeken, panelen, stickers etc. Dit zowel voor indoor als outdoor toepassingen.

Flex Print Logistics: Wij verzorgen zelf de distributie en de plaatsing van POS materialen, het aanbrengen van vinylstickers, de plaatsing van signalisatieborden, de aankleding van winkelpunten, …

Flex Print Support: Onze afdeling Flex Print Support begeleidt u van A tot Z bij het uitdenken en uitwerken van uw concepten. DTP medewerkers en grafische vormgevers staan met veel plezier tot uw dienst!